Hopp och lek

Hopp och lek

Idag har jag varit vaken sen 4, orken för att rida fanns verkligen ingenstans för jag var både trött och det var massor av äckliga flygfä ÖVERALLT bokstavligen. Så motivationen fanns verkligen inte. Så jag åkte hem, hämtade kameran och tog med mig den och fota/filma lite.

Hon var verkligen superfin idag, så vi körde på att löslongera, vilket det funkade hur bra som helst, hon verkligen lyssnade och gjorde precis som jag ville. Dock väldigt seg men det var väldigt kvavt så det är ganska så förståeligt. Vart ganska så mycket mys idag och det var bara så underbart, behövde verkligen inte tänka på något som helst och vi bara var.

Hon var så gosig och skulle följa efter en hela tiden också, vilket är så kul att vårt band verkligen börjar bli stark, att hon liksom litar på mig och tyr sig till mig! fina tjejen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *