Första arbetet från marken

Första arbetet från marken

Idag tog jag tag i saken, jag körde första arbetet från marken med hedda! Hade som förstaplan att bara longera henne eftersom hon inte vart riden så jättemycket förra veckan, men ändrade mig ganska snabbt när jag kom på att jag kunde tömköra.

Hon var verkligen superduktig och lyssnade verkligen på hjälperna och rösten. Vi körde lite på gräsbanan till en början för att jag ville känna på henne. Hon hade tydligen inte blivit tömkörd sedan December så ville checka allt innan. Men det var inga problem så valde att skritta ut henne på grusvägen. Glad och nöjd pålle. Dock hade hon väl lite bråttom i traven på grusvägen så jag vricka till foten men jag klarade mig bra ändå haha!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *