Nytt bett, godkänt

Nytt bett, godkänt

Ja, för inte alls länge sen så köpte jag ett par ridskor som tyvärr gick sönder samma dag jag köpte de. In och reklamera fick jag ett tillgodokvitto som jag utnyttjade till att faktiskt köpa ut ett nytt bett till Lady. Och sen ett par ridstrumpor såklart haha.

Sagt och gjort tog det ett tag för mig att faktiskt komma ihåg att ha med sig det till själva stallet också. Men tog bara typ 1 vecka men detaljer detaljer som jag brukar skämtsäga.

Testade det och funkade super när vi red i hagen och skrittade ut. Men väl det stora testet på fältet, i full galopp. Inga problem, funkar precis lika bra som det vanliga hacket så detta lär vi nog fortsätta med eftersom det är betydligt mildare än en med långa skänklar.

Hon var nöjd och glad så ser ingen anledning att vi inte kan fortsätta med de!


En reaktion till “Nytt bett, godkänt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *